Scroll to top

Nieuws van 5 november 2022

  • Beide races zijn nu ook te vinden op Strava
  • De Kids Race op 13 november gaat helaas niet door
  • Na je registratie ontvang je de informatie over betalen en ophalen van je stuurbord
  • Wij zoeken nog vrijwilligers voor de Duo Xtreme op 20 november! Je kunteen mail sturen naar curacaocyclingevents@gmail.com als je mee wilt helpen.

Nieuwsbrief nummer 4-2022

5 november 2022 – Het aftellen is begonnen! De laatste nieuwsbrief lees je hier.

Nieuwsbrief nummer 3-2022

15 september 2022 – De races komen dichterbij! Het laatste nieuws over de Kärcher MTB races, vind je in deze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief nummer 2-2022

4 juli 2022 – De tweede nieuwsbrief van 2022 is zojuist verschenen. Voor de laatste nieuwtjes over de Kärcher MTB races, klik je hier.

Fabio Jakobsen naar Curaçao!

Fabio Jakobsen is een Nederlandse wielrenner, sinds 2018 in dienst van Quick-Step Floors en de opvolgende teams Deceuninck–Quick-Step en Quick Step-Alpha Vinyl. In maart 2018 won hij zijn eerste profkoers, Nokere Koerse. Later dat jaar won hij ook de Scheldeprijs. In 2019 werd Jakobsen Nederlands kampioen op de weg en won hij 2 etappes in de Ronde van Spanje. In 2020 kwam Jakobsen zwaar ten val tijdens de eerste etappe van de Ronde van Polen.

Na een heel lang revalidatietraject maakte Jakobsen zijn rentree in 2021 in de Ronde van Turkije. Dit jaar won hij de klassieker Kuurne-Brussel-Kuurne. In november mogen we Jakobsen verwelkomen op Curaçao, waar hij zal deelnemen aan beide Kärcher MTB races!

De komst van Fabio is mogelijk gemaakt door Dasia Cycling Curaçao en Coral Estate Luxury Resort.

 

Fabio Jakobsen naar Curacao