Aquarius Caribbean
Een idee of droom werkelijkheid maken is onze dagelijkse motivatie. Met 35 jaar ervaring in Europa en al 7 jaar ervaring in het Caribisch gebied, is Aquarius Caribbean uw partner op het gebied van constructie, ontwikkeling en projectmanagement. Binnen onze bedrijven werken we volgens Europese normen, die zijn aangepast aan de lokale voorzieningen. Aquarius Caribbean werkt samen met u aan het realiseren van uw dromen! Kwaliteit en vertrouwen zijn hierbij essentieel.

Aquarius sponsor CCE

Aquarius Constructions
Het bouwen van uw droomhuis, het verbouwen van een bestaande woning of de bouw van een ander project is een belangrijke stap. Het kost veel voorbereiding en u wordt geconfronteerd met situaties en vragen die voor u niet gebruikelijk zijn. Vanwege onze lange ervaring in zowel Europa als het Caribisch gebied, kunnen wij u volledig begeleiden in dit proces. Het bouwen van een huis, appartement of ander project is een constant bewegend proces, van papier naar realiteit, en brengt continue veranderingen met zich mee.

Snel en efficient
Voor dit steeds veranderende proces heeft u een flexibele partner nodig, die zich snel kan aanpassen aan allerlei veranderingen. Aquarius Caribbean bezit de meeste bouwmaterialen en opslagruimte en maakt ons onafhankelijk van anderen. Bovendien bestaat ons personeel uit architecten, loodgieters, elektriciens, timmerlieden, metselaars enz. Daarom hoeven we niet te vertrouwen op onderaannemers. Vanwege deze voordelen werken we snel en efficiënt en kunnen we daarom onze apparatuur en mankracht onmiddellijk inzetten waar het nodig is. Door goede contacten met leveranciers, zowel lokaal als in Europa, kunnen we u ook helpen met kopen en bestellen.

Aquarius sponsor CCE

Aquarius Real Estate
Aquarius Caribbean heeft ook een aantal kavels en eigendommen in portefeuille die worden of zullen worden ontwikkeld. Deze projecten worden in eigen beheer uitgevoerd en vervolgens aan onze klanten verhuurd of verkocht. Heeft een van onze projecten uw aandacht getrokken? Ontdek onze mogelijkheden en bekijk onze prachtige projecten. Doe inspiratie op voor uw droomhuis. We beantwoorden graag al uw vragen en vinden samen de beste manier om uw droom te realiseren. Zet de eerste stap naar een constructief partnerschap voor uw project en vraag meer informatie aan.