De beste manier om je fiets weer stralend schoon te krijgen, is een wasbeurt met een hogedrukreiniger van Kärcher! Binnen no time ziet je mountain bike er weer uit alsof hij nooit door de modder is gesleept.

Kärcher is de wereldleider op het gebied van reinigingstechnologie. Met onder meer hogedrukreinigers, stofzuigers, stoomreinigers, reinigingsmiddelen en waterdispensers biedt Kärcher een brede waaier van innovatieve oplossingen. Hier horen ook toebehoren, advies en service bij.

 
Kärcher high pressure washers

Op Curaçao is Caribbean Fasteners officieel dealer en service- and repaircenter voor Kärcher. Met een zeer uitgebreid assortiment aan machines en reinigingsmiddelen biedt Caribbean Fasteners hoogwaardige producten aan voor zowel het Curaçaose bedrijfsleven als particulieren. In de winkel op Groot Davelaar of op uw bedrijfslocatie kunnen de medewerkers van Caribbean Fasteners u uitgebreid advies geven over het gebruik en toepassingen van de Kärcher producten. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën en producten. Monteurs in de eigen werkplaats kennen de ins & outs van de machines en zorgen voor reparatie wanneer dat nodig is.

Kärcher High Pressure cleaning
Caribbean Fasteners officieel dealer Kärcher

Meer weten over Kärcher? Neem contact op met Caribbean Fasteners via (+5999) 737 6288 of curacao@cfh-group.com. Op Facebook zijn de laatste specials en productvideos te zien.