Koraal rooftop terrace

Je bent van harte welkom bij Koraal

Koraal Rooftop Terrace is een roof top bar, een restaurant en een zwembad, gelegen op een prachtige locatie op Coral Estate. Geniet van een dag bij Koraal; een luxe zwembadervaring met heerlijke cocktails of een gezond sapje en een verscheidenheid aan lunchgerechten; “to share or not to share”. Lekker ontspannen op een ligstoel, in de hangmat of op de kussens en een duik in het zoutwaterzwembad. Je kunt ook genieten van een heerlijke middag met hapjes en drankjes op ons dakterras aan de oceaan, met een prachtig 180 graden uitzicht op het water.

Koraal sponsor CCE
Koraal sponsor CCE

’s Avonds is Koraal de perfecte plek voor een drankje aan onze grote ronde bar. Ons team kan een heerlijke cocktail voor u maken of een tapbiertje, wijn of een van uw favoriete drankjes serveren. Geniet van een heerlijk diner op ons dakterras aan de oceaan. Mis onze specialty nights op vrijdag, zaterdag en zondag niet!

Dagelijks geopend van 10.00 – 22.00 uur

Voor meer informatie, het menu en reserveringen: www.koraalcuracao.com

Pizza and more

Pizza and More

Pizza and More is een gezellige plek op Coral Estate voor (het afhalen van) versgebakken pizza, zelfgemaakte pasta, geweldige salades en nog veel meer … Alles is home made! Alle gerechten zijn geschikt om af te halen, maar u kunt natuurlijk ook gezellig eten op ons terras.

Dagelijks geopend van 16.00 – 21.00 uur

Voor meer informatie en het menu: www.pizzaandmorecuracao.com

 

 

Pizza and More Curacao
Pizza and More Curacao