Ga naar de inhoud

Sponsor

We zijn verheugd om Curaçao Tourist Board dit jaar als sponsor te mogen verwelkomen!

Nieuwsbrief 2-2023

De tweede nieuwsbrief is zojuist verschenen. Lees hier alles over de races. Laat het ons weten als je toegevoegd wil worden aan de mailing list!

Jakobsen in de race

Fabio Jakobsen, die dit jaar voor de 2e keer meedoet aan de Kärcher MTB races, rijdt deze maand de Tour de France. Door een zware val in de eindsprint van de vierde etappe afgelopen dinsdag, moet Fabio knokken om in de Tour te kunnen blijven. Zijn team, Soudal Quick-Step Pro Cycling Team, post onder andere op Twitter en Instagram hoe trots ze zijn op Jakobsen en zijn enorme doorzettingsvermogen. Kijk voor meer informatie op www.wielerflits.nl en op het Instagram account van Fabio. Wij delen graag met u nog even het interview dat de Amigoe vorig jaar publiceerde, aan de vooravond van de Kärcher Duo Xtreme.

6 juli 2023

Terpstra komt naar Curaçao

Niki Terpstra komt racen op Curaçao. Terpstra is al jaren een zeer succesvolle wielrenner; grote prestaties waren onder meer het winnen van Parijs-Roubaix (2014) en de Ronde van Vlaanderen (2018). Vorig jaar beëindigde Niki zijn professionele wielercarrière en begon hij met gravelrijden. In de eerste weken van november 2023 zal hij Curaçao bezoeken voor de Kärcher Coral Estate Classic en de Kärcher Duo Xtreme. Als organisatie zijn we verheugd Niki te mogen ontvangen voor onze mooie mountainbike wedstrijden.

Niki Terpstra

Fabio doet ook dit jaar weer mee

Jakobsen was in november 2022 voor het eerst met zijn vrouw Delore op Curaçao om deel te nemen aan de Kärcher MTB races. Jakobsen won verschillende etappes in de ronde van Spanje (2021), werd Europees kampioen wielrennen (2022) en won een etappe in de Tour de France (2022). Recent won hij zowel de tweede etappe als de slotetappe in de Ronde van België. Ook op Curaçao liet hij zich van zijn beste kant zien, in zowel sportief als sociaal opzicht. De organisatie kijkt dus weer uit naar de komst van Fabio en Delore!

Winnaar Karcher Coral Estate Classic 2022 – Fabio Jakobsen